Home

Snee in tong naar huisarts

Snee in mijn tong Home//Forum//Mond & lippen//Snee in mijn tong googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-dokter_header'); }); Anoniem 13 juli 2014 om 17:31 #1 Vier weken geleden heb ik (man, 34 jaar) op mijn tong gebeten (in het midden van mijn tong). Het was een redelijk brede snee (ongeveer 7-8mm breed) en 3-4mm diep. Het herstel ging langzaam. Lees mee Mijn zoontje van 5 is vorige week komen te vallen met zn mond op de tafel. Gevolg, tong voor de helft door midden. De dokter kon er niks aan doen. Het is nu aardig geheeld, maar hij blijft een behoorlijke snee houden(Net zoals je ziet bij van die hagedissen mensen). Gaat dat ooit nog goed komen of is hij voor het leven getekend??? Goeievraag is het grootste vraag en antwoord platform van. Overslaan en naar de inhoud gaan Zoeken binnen de website. Hide search results Annuleren. Mondaandoeningen. Ga naar uw huisarts bij: een dikke wang met koorts; Neem contact op met uw tandarts/kaakchirurg bij: Ik wil meer weten over tong- en mondbranden. Deel. Facebook Twitter WhatsApp WhatsApp E-mail Zie ook. Haartong Hechten: De huisarts kan uw snijwond ook hechten: hoe eerder hoe beter, liefst binnen 12 uur (heel soms ook nog wel binnen 24 uur na ontstaan van de wond). Zit de snijwond op uw hoofdhuid? Dan kan de huisarts de wond ook hechten met uw haren

Vacatures Huisarts - TMI dé detacheerder in de Zor

Een witte tong wordt bij voor de rest gezonde personen vooral veroorzaakt door een schimmel (Candida-types). Het middel dat de huisarts hiervoor heeft voorschreven werkt hier over het algemeen prima tegen. Het is alleen zaak dit zo lang mogelijk in de mond te laten, alvorens het door te slikken Ik heb mijn beugel nu een tijdje... En al vrij snel begon dat ding te snijden in te rechterkant van mijn tong. 's Morgens moet ik mijn tong ook echt uit mijn beugel trekken.. :( auw! 2 weken geleden afspraak bij de ortho gemaakt omdat ik het niet vertrouwde. Ze zei dat ze er niks aan konden doen en dat ik maar mondwater ofzo moest kopen als het ging ontsteken

Als de wond nog een beetje open is, zal het ontstekingsvocht naar buiten komen en een korst vormen. Als de wond al gesloten is, hoopt het pus zich onderhuids op. In dat geval is het verstandig even naar de huisarts te gaan. Wanneer naar de dokter met een snijwond? Met een diepe of grote snijwond kun je het beste naar de huisarts of eerste hulp. Rode strepen die uitstralen vanuit de wond zijn een teken van een zeer ernstige infectie, waarvoor je onmiddellijk naar de huisarts moet gaan. Als de snee is veroorzaakt door een beet van een dier of mens, moet je ook naar de dokter. Een beet van een dier, zoals een hond of vleermuis, brengt het risico op rabiës met zich mee Ik heb 4 dagen geleden in mijn vinger gesneden op het werk. Het is niet zo heel diep. Alleen is die nu nog steeds niet dicht hij staat gewoon open. Het velletje is hard en kan er niet af. Nu zit er allemaal bloed in en er kan ook allemaal vuil inkomen. Maar altijd met een pleister rondlopen heeft volgensmij geen zin. Als ik mijn vinger onder de kraan houd wordt die ook niet schoon in die snee De huisarts ziet slechts zelden een patiënt met een ernstige laceratie van de tong. Meestal ontstaat deze als gevolg van een epileptisch insult of een val binnenshuis. Mag de huisarts een afwachtend beleid voeren en geneest de wond spontaan, net zoals de meeste andere letsels in de mondholte? Of moet de wond worden gehecht? Aan de hand van twee casus uit de praktijk proberen we deze vragen te.

Heb je je tong bijgebeten of op iets scherps gesneden, zoals een stuk ijs of een gebroken tand? Een snee in je tong hebben is een vaak voorkomende blessure. Het is ongemakkelijk, maar geneest over het algemeen op zichzelf in een paar dagen. Zelfs als de snee extreem ernstig is, zal het genezen als het medische aandacht, zorg en enige tijd krijgt Doe je mond wijd open en gebruik een spiegel om in je mond naar je tong te kunnen krijgen. Je kunt je tong thuis blijven behandelen als het bloeden gestopt is en de wond oppervlakkig lijkt te zijn. Als de wond echter blijft bloeden of sterker gaat bloeden en de snee erg diep lijkt te zijn, bel dan je tandarts om te zien of de plek gehecht moet worden

Snee in mijn tong - Medische Forum - Dokter

Snee puntje tong Home//Forum//Mond & lippen//Snee puntje tong googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-dokter_header'); }); Mandyy 18 november 2020 om 19:12 #1 Door een aft die ik aan mijn tong had was ik hele tijd met mijn tong tegen mijn tanden aan het wrijven en er een beetje op aan het bijten. Nu lijkt het alsof ik een Lees mee Groeven of een snee op de tong kan een symptoom zijn van het syndroom van van Melkersson- Rosenthal. Mensen met dit syndroom hebben meestal ook een uitval van de gezichtszenuw, of een infectie aan de lippen. Tevens zie je de fissuurtong regelmatig opduiken bij mensen met het Downsyndroom of het syndroom van Sjögren Pijn in de tong wordt ook wel glossodynie, mondbranden of burning mouth syndrome (BMS) In elk geval is het verstandig om contact op te nemen met je huisarts en de klachten te bespreken. Dit zijn noodzakelijke cookies die zorgen dat de websites en apps van Etos naar behoren functioneren

Klachten van de tong worden in zeldzame gevallen veroorzaakt door een kwaadaardige tumor. Als u last heeft van een zwelling of zweertje op uw tong dat niet binnen drie weken verdwenen is, is het verstandig om naar de huisarts te gaan. Hoe herken ik het? Klachten en symptomen bij ziekten van de tong Een bloedende tong heeft vaak het bijten op je tong als oorzaak. een bloedende tong. Hoewel de meeste oorzaken niet ernstig zijn, is het soms verstandig om een afspraak te maken met je huisarts. Een gebroken of afgebroken tand kan een diepe snee in de tong veroorzaken, wat leidt tot hevig bloeden in de mond en ook aan de tong Wanneer moet je met een wond naar de dokter? Mijn zoontje van 2 is met zijn hoofd tegen een tafel gevallen. Hij had een sneetje in zijn hoofd. Ik ben niet naar een arts gegaan; de snee is na een dag ook dicht gegaan. Naar aanleiding van deze gebeurtenis vroeg ik mij af wanneer je nu eigenlijk naar een arts moet gaan voor hechtingen of iets. Gewond aan tong. Gisteren ben ik met zoon naar de EH geweest nadat hij de onderkant van zijn tong had bezeerd. Op het moment dat hij op de achterbank zat met een toeter in zijn mond, klapte ik de rugleuning van mijn stoel naar achteren en die tikte de toeter tegen de onderkant van zijn tong Wanneer moet ik naar de huisarts? Een witte tong is dikwijls géén ziekte of herkenningsteken dat je gezondheid in serieuze narigheid verkeert. Ervan verlost raken gaat meestentijds van een leien dakje. Maar.. Heel sporadisch duidt een ongemak aan de tong op een besmetting of een nog serieuzere aandoening

Tong- en mondbranden komt altijd dubbelzijdig voor. Wanneer uw klacht maar aan één kant van de tong of in de mond voorkomt, is het per definitie geen tong- of mondbranden. Er is dan vrijwel altijd iets aan de hand en is het dus raadzaam het door uw huisarts te laten controleren Raadpleeg dan de huisarts. Wanneer moet je naar de huisarts? Gescheurde mondhoeken en kloven zijn op zich onschuldig en niet ernstig. In de meeste gevallen hoef je bij kapotte mondhoeken dan ook niet naar de huisarts. Ondanks dat kloofjes en scheurtjes in de mondhoeken onschuldig zijn, kunnen ze wel pijnlijk zijn en/of jeuken Ik ben 23 jaar en mijn vriend is 26 jaar. Sinds 9 maanden hebben wij een relatie en sinds 2,5 heeft mijn vriend een 'sneetje' in zijn voorhuid/eikel. Di Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 20 huisartsen in Sneek bekend. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsen in Sneek is een 8.9 op basis van 29 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle huisartsen in Nederland is een 8.4 Snee in voetkussentje hond. Geplaatst door de TopicStarter: 21-03-14 18:58 Ik ben vandaag voor het weekend thuisgekomen. Ik ben doordeweeks altijd in mijn studentenkamer. Afin, ik kwam net thuis en de hond liep mank. Ja, zegt pa, hij heeft een snee in zijn voet. Sinds donderdagmorgen al. De snee zit in zijn voetzooltje

Sinds een jaar heb ik last van een snee in mijn eikel, en daarnaast ook kleine deukjes. Nu voelde ik vandaag veel pijn en keek ik even op de wc en zag ik dat er een tweede snee bij is gekomen. Ze lopen van mijn plas gaatje naar boven en zijn ongeveer een halve centimeter lang. Ik heb geen informatie hierover kunnen vinden en hierdoor ben ik ook nog niet echt gerustgesteld Hard in vinger gesneden. Geplaatst door de TopicStarter: 04-04-15 18:02 . Mijn vader heeft daarnet heel hard in zijn vinger gesneden. Het bloed gutste er echt uit, maar nu bloed het nog steeds best hard Naar ehbo.startpagina.nl reactie Sneetje in tong. 09-03-2010 16:51. Hallo mensen, ik heb een sneetje in mijn tong vooraan, en nu bloedt dat iedere keer, vooral met koffie en of thee 28-04-2010 13:27. Jah met koud drinken gaat hetsnel over. Blijft het voortdurend open gaan dan even contact opnemen met je huisarts. Rapportere De huisarts ziet slechts zelden een patiënt met een ernstige laceratie van de tong. Meestal ontstaat deze als gevolg van een epileptisch insult of een val binnenshuis. Mag de huisarts een afwachtend beleid voeren en geneest de wond spontaan, net

gaat de snee in de tong nog helen??? - GoeieVraa

U hoeft dan niet naar een huisarts voor een verwijzing, maar kan rechtstreeks een afspraak maken via het landelijke telefoonnummer 0800- 1202. Aanmeldingen van mensen die niet in staat zijn om naar de teststraat te komen (bijvoorbeeld bedlegerig) en aanmeldingen voor kinderen jonger dan16 jaar worden verwezen naar GGD Fryslân Werken als Huisarts in de zorgsector. Bekijk alle vacatures en meld je direct aan. Zet jouw volgende stap via TMI. Ruim aanbod aan vacatures. Solliciteer direct Genees een snee in de tong. Heb je je tong gebeten of op iets scherps gesneden zoals een ijsblokje of een gebroken tand? Een snee in de tong is een veelvoorkomende verwonding. Dit is ongemakkelijk, maar geneest meestal binnen enkele dagen vanzelf.Zelfs een ernstige snee zal genezen als het medisch wordt behandeld, goed verzorgd en zijn tijd krijgt

Mondkapje 'verplicht' in huisartsenpraktijken Oost-Nederland. Ook als je voor een snee in je voet komt. Sinds deze week vragen de huisartsen in Flevoland, Hardenberg, Zwolle en Deventer en. De huisarts zal een klein stukje uit het plekje, de zweer of het bultje op je tong nemen, om dit te onderzoeken op kwaadaardige cellen. Als blijkt dat er sprake is van tongkanker, zal de huisarts je doorverwijzen naar een specialist in het ziekenhuis Die ontsteking heeft zich dan uitgebreid naar uw hele vingertop. Welke klachten heb ik bij fijt? Bij fijt heeft u last van de volgende klachten: Het uiteinde van uw vingertop is erg dik, gloeit U moet contact opnemen met uw huisarts als: U een nagelriemontsteking heeft die zich verder uitbreidt. U het vermoeden heeft dat u fijt heeft

Mondaandoeningen Thuisart

Maar wie met een flinke snee naar de spoedeisende hulp gaat, is waarschijnlijk duurder uit dan bij de huisartsenpost. Want voor een paar hechtingen hoef je echt niet naar de spoedeisende hulp. Doe je dat wel dan gaat dat ten koste van je eigen risico, terwijl de huisartsenpost je gratis had geholpen Gele Aanslag Op De Tong: Wat Kan ik eraan doen? Hoe kom ik aan die gele aanslag op je tong? En belangrijker: hoe raak ik die kwijt? Heb je ooit je tong ver uitgestoken en bekeken in de spiegel? Misschien zie je dan een wit laagje of zelfs een gele aanslag achter op je tong. Dit is een teken dat er heel veel bacteriën aanwezig zijn. Het nadeel van een geel laagje op je tong Een stinkende adem.

Klachten bij kanker van de tong. Tumoren op de tong beginnen vaak als een zwelling of zweertje. Dit kan pijnlijk zijn maar het hoeft niet. Wanneer zo'n bultje of zweertje na drie weken niet geneest, is het verstandig om naar de huisarts te gaan. De huisarts kan inschatten of er reden is voor verder onderzoek Els heeft Nina in haar tong geknipt. Tja, vervelend maar geen drama. Het heeft een tijdje wat gebloed. Nina bleef flink likken. Maar nu bloedt het niet meer. De snee is wel duidelijk zichtbaar. Ik ga er van uit dat het verder normaal geneest. Of denken jullie dat je bij een tong nog extra maatregelen moet nemen Een gezonde tong is mooi egaal roze, zonder ruwe oppervlakken of andere oneffenheden. Maar dit is niet bij iedereen het geval. Medische problemen of slechte hygiëne kunnen leiden tot ontstekingen, verkleuringen, een harige tong en zelfs tongkanker. Alle reden om uw tong eens goed te bestuderen Binnen de mondholte onderscheidt men de volgende tumorlokalisaties: voorste tweederdedeel van de tong, mondbodem, wangslijmvlies (buccale mucosa), gingiva van onder- en bovenkaak, palatum durum en het retromolaire gebied Smaakpapillen van de tong: geen specifieke plaatsen Nog altijd wordt geloofd dat de vier smaken (zoet, zuur, zout en bitter) die we met de tong kunnen waarnemen vast zitten aan bepaalde gebieden op de tong. Dit is echter niet zo, want de receptoren op de tong zijn ertoe in staat om elke smaak waar te nemen

Ik heb een snij- of scheurwond Thuisart

  1. Een blauwe plek na een valpartij, hoofdpijn, buikpijn of koorts. Meestal is het gelukkig niet ernstig, maar er zijn verwondingen en kwaaltjes die je beter niet kunt negeren. Heeft je kind een van de volgende twaalf symptomen, dan is het volgens kinderartsen zeker belangrijk om langs de huisarts te gaan
  2. Ben er meerdere keren mee naar de huisarts geweest en heb laatst schimmeldodendmiddel gekregen wat een beetje hielp, maar het kwam weer terug. Ik weet niet wat ik moet doen, want mijn tandarts zegt dat m'n tanden in orde zijn. Ik wel last van veel (beetje dik) slijm achter in m'n (ga daar ook naar kno arts voor binnenkort *zucht*
  3. Een kijkoperatie wordt uitgevoerd als er bij de echografie of de HSG geen afwijkingen zijn gevonden. Onder narcose wordt met een buis via een klein sneetje in de buik gekeken naar de baarmoeder en de eileiders. Dit onderzoek is een dagbehandeling. Niet zwanger kunnen worden en het traject van onderzoeken en behandelingen zijn ingrijpende zaken

Welkom op de site van huisartsen Toot&Kingma Dr Kuyperlaan 1 8603 AZ Sneek Faxnummer: 0515-416195 U kunt uw praktijk op werkdagen bereiken tussen 8:00 - 17:00 uur Voor maken van afspraken belt u tussen 8:00-10:00uur Huisartsenpraktijk Kingma (0515) 412 612 Huisartsenpraktijk Toot (0515) 433 493 toets 1 voor SPOED toets 2 voor een herhaalrecept toets 3 [

Aandoeningen aan de tong & Oorzaak en behandeling Mens

tel (0515) 413 155 Spoednummer (0515) 433 652 Buiten kantooruren 0900 -112 7 112 Zie voor verdere informatie www.huisartsenitnoard.n Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Hartong. De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.. Informatie voor collega's: Wij werken met het systeem: Zorgdossier. Spoed Vóór 8.00 uur en ná 17.00 uur kunt u voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten, terecht bij de huisartsenpost 072-5180618. Coronaviru De huisartsenpraktijk in Oude Tonge is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur is de praktijk uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar. Op alle dagen, behalve op donderdag, is de praktijk tussen 13.00 en 13.30 telefonisch bereikbaar voor korte vragen aan de huisarts Een deel van de neurologische klachten komt door de z.g. gecombineerde strengziekte en polyneuropathie, beide een gevolg van een te lang bestaand B12-tekort. Ook kan er dunnevezelneuropathie (DVN) ontstaan. Een functioneel B12-tekort kan ook een verhoogde homocysteïne-waarde in het bloed veroorzaken Onder de tab Praktijk, S.M.Huismans, huisarts vindt u de meeste informatie over de dagelijkse gang van zaken bij ons. adres: Zeilstraat 1, 8605 BK, Sneek. telefoon: 0515-426677. Team praktijk Huisman

Snee in tong door Quad Helix Tandarts

  1. Daarna ben ik eerst arts geworden en heb ik me verder gespecialiseerd als huisarts. In de 8 jaar die nu achter ons liggen is de praktijk sterk veranderd: meer patiënten en dus meer artsen in dienst, de aanstelling van praktijkondersteuners, het oppakken van allerlei vernieuwingen (bijvoorbeeld completeren van digitale dossiers), en niet te vergeten de verhuizing naar een ruim pand dat.
  2. Goed van je dat je jouw man naar de huisarts hebt gestuurd en van de huisarts ook goed dat hij jouw man vlug door gestuurd heeft naar specialisten.Bij hoofd-hals operaties krijg je inderdaad met veel afdelingen te maken, gelukkig hebben ze nergens uitzaaiingen gevonden.Zeer waarschijnlijk had jij je Sara-verjaardag heel anders voorgesteld, in plaats daarvan zit je plotsklaps in de medische.
  3. Snee in je tong. + Plaats Nieuw Onderwerp. Pagina 2/2 Eerste 1 2. Spring naar pagina: Resultaten 11 tot 14 van de 14 Onderwerp: Snee in je tong. Onderwerp Gereedschap. Toon Afdrukvoorbeeld

Eerste hulp bij snijwonden Gezondheidsne

Openingstijden: - maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur - avondspreekuur op woensdag vanaf 17.30 uur (op afspraak) Na 17:00 uur, in het weekend en op feestdagen: Dokterswacht Friesland, tel. 0900-112 7 11 Na het fietsseizoen heeft de huisarts er toen een sneetje in gemaakt plus een penicilline kuur gegeven. In het voorjaar de fiets weer gepakt en meteen weer troep in de broek daarna bleef het rustig. Oud bloed dacht ik. Deze zomer opnieuw dezelfde ontsteking op dezelfde plaats. Ook deze is spontaan geklapt en ik weer naar de huisarts

Een snee in je vinger behandelen: 11 stappen (met

  1. De huisarts zal de tong inspecteren en uitzoeken om welke aandoening het precies gaat. Als er sprake is van een schimmelinfectie kan de huisarts een antischimmelmiddel voorschrijven. Als er sprake is van een bacterie overwoekering kan de arts adviseren om bijvoorbeeld meer water te drinken
  2. Ik ga naar de huisarts en ik neem mee Bij baby's is soms een hartvormige tong te zien als ze het op een huilen zetten. Het betekent dat het tongriempje erg kort is. Te kort om bijvoorbeeld goed uit de borst te kunnen zuigen
  3. Spruw komt vaak voor bij kinderen en p omdat hun immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Als je witte wondjes in de mond van je kind of peuter ontdekt, ga dan naar je huisarts of tandarts. Behalve de juiste mondhygiëne hebben gezonde p meestal geen echte behandeling nodig
  4. Waarnemende huisartsen; Contact; Other languages. Engels; Turks; Arabisch; 088 - 130 96 10 voor spoed in de avond/nacht en in het weekend. Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112. Home » Tong die naar achter glijd. Tong die naar achter glijd. 12 januari 2021. Snurken. Snurken . Primaire Sidebar. Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen.
  5. Een wond van de tong, wel of niet hechten? Huisarts Wet 2020;63(3):42-4. go back to reference Eekhof JAH, Knuistingh Neven A, Bruggink SC, Scherptong-Engbers M, redactie
  6. Re: Snee in je tong, scheur in je lip. Wie mooi wil zijn, is een masochistische mongool.[/Zonnestraaltje] The trouble with quotes on the internet is that you can never tell if they are genuine
  7. Per jaar worden in Nederland 40.000 mensen door hun huisarts behandeld voor een wond van een huisdier. In 6% van deze gevallen gaat het om een kattenkrab of kattenbeet. Vaak heeft de kat de arm of hand te pakken. De kans op infectie bij een bijt- of krabwond door een kat is vrij groot

Hoe geneest een snee in je vinger het beste? - GoeieVraa

Avocado's zijn lekker en gezond, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Jaarlijks lopen zo'n 8000 Amerikanen een verwonding op bij het openen van de vrucht, blijkt uit Amerikaans onderzoek. En ook in. Uitleg van elk onderdeel van het neurologisch onderzoek. De meeste mensen met hersenletsel zijn door een neuroloog beoordeeld. De meesten herinneren zich de kleine testjes nog van de tong uitsteken en de vinger naar de neus brengen of proberen in een rechte lijn te lopen. Maar wat doet de arts precies en wat zoekt hij of zij Tong verbrand: wanneer is het verstandig om naar de huisarts te gaan? Heb je je tong (en slokdarm) heel erg verbrand, dan kan de huisarts een verdovende gel voorschrijven. Heb je je tong niet verbrand, maar wel het gevoel dat dat zo is? In dat geval kan het ook verstandig zijn om contact op te nemen met je huisarts Op een dropje of zuurtje zuigen. Speciale zuigtabletten zijn niet nodig. Deze hebben dezelfde werking, maar zijn vaak duurder. Daarnaast zitten er in sommige tabletten pijnstillers (NSDA's) die u niet onbeperkt kunt slikken. Zuigtabletten, die NSDA's bevatten, worden vaak afgeraden door de huisarts Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | destentor.n

Een wond van de tong, wel of niet hechten? Huisarts

Een snee in je tong genezen 14 stappen (met afbeeldingen

2. Geel gekleurde tong. Als je tong geel van kleur is, betekent het waarschijnlijk dat je een slechte adem hebt; misschien had je het al gemerkt aan een vieze smaak in je mond. Vaak kun je dit probleem oplossen door een aantal keer een tongschraper te gebruiken. Helpt dit niet? Dan kun je het best even een bezoekje brengen aan de huisarts 10 Oorzaken Van Witte Tong Aanslag Auteur Julia de Jong Last van een witte aanslag op je tong en weet je niet precies wat de oorzaak is? Tongbeslag, zoals de witte aanslag op je tong heet, kan er onsmakelijk uitzien en bovendien leiden tot een slechte adem. Tegelijkertijd kan het een teken zijn van een ongezonde mond. Daarom is het van belang om de bron zo snel mogelijk te achterhalen. Wat. De tong is soms groter bij de geboorte, net als de organen in de buik. Als het kind een grotere tong heeft, kan eten lastig zijn. Door de grote tong kan het kind ook moeite met de ademen hebben. En later problemen met praten krijgen. Soms groeit de ene helft van het lichaam meer dan de andere helft van het lichaam In het Martini Ziekenhuis zijn verschillende operatietechnieken mogelijk bij een baarmoederverwijdering. Vaak zonder weghalen van de eierstokken. Lees meer Als ik van een warme omgeving naar een koude omgeving ga , wordt mijn tong dik en wit en kan ik hem nauwelijks bewegen. Het prikkelt dan, net zoals een slapende voet. Ik heb dit bij twee huisartsen gemeld, maar ze wisten niet hierop te antwoorden, hadden er nooit van gehoord. 1 Arts zei, dat het misschien komt door 1 van de medicijnen die ik slik

Je tong helen als je erop gebeten hebt - wikiHo

Kom op, steek je tong uit tegen kanker Ga terug... Ziektes en Behandelingen www.tegenkanker.be 1 mrt 2013 Vrijdag 22 februari, hebben de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK) en de VRT het startschot gegeven voor de Kom op tegen Kanker-campagne van dit jaa.. Mee eens. Overigens zitten op heel je tong altijd wel bultjes. Ik heb ook wel eens zo'n pijnlijke rode tong gehad toen ik een hele bus blauwe pringles had leeggegeten Dat zal waarschijnlijk bij jou niet de oorzaak zijn, maar zo'n irritatie gaat vaak snel weer over. Als je koorts krijgt, of als de keelpijn maar niet overgaat (geef het een weekje in totaal), zou ik naar de huisarts gaan Het Simpson-Golabi-Behmel syndroom is een erfelijke aandoening waarbij meerdere delen van het lichaam betrokken zijn. De oorzaak is een verandering in het DNA (erfelijk materiaal). De kenmerken kunnen per kind verschillen. Kinderen met het Simpson-Golabi-Behmel syndroom zijn bij de geboorte zwaar

Video: Snee puntje tong - Medische Forum - Dokter

tong in de mondbodem is gelegen. De afmeting varieert 1 tot 4 centimeter. Een grote ranula kan soms klachten geven. Heel soms bevindt de cyste zich onder de mondbodemspieren en geeft dan een zwelling naar de hals toe. We spreken dan van een plunging ranula. Hoe ontstaat een ranula van onder de tong (glandula sublingualis) optreedt Voetcomplicaties. Als je diabetes hebt, kun je problemen krijgen met je voeten. Vooral wondjes aan de voeten komen veel voor. Je kunt voetproblemen voorkomen door goed voor je voeten te zorgen en ze vaak te controleren Kind steekt zijn tong uit naar huisarts. 2 juli 2013. EEN HOOFDKANTOOR ERGENS IN NEDERLAND - Ruim zeven op de tien Nederlanders gaan jaarlijks minimaal een keer naar de huisarts. Bijna acht op de tien komen jaarlijks een keer of vaker bij de tandarts Nieuw: Kleine Kwalen bij Zwangeren Online. Gratis toegevoegd aan Kleine Kwalen Online voor huisartsen. Losse online module voor verloskundigen en gynaecologe

  • POP en PAP HBO verpleegkundige.
  • Letters Instagram.
  • Aalst bouwvergunning.
  • Chocolade workshop Amsterdam.
  • Alle Wii U Games.
  • Zeepkistenrace 2020.
  • MP5 Airsoft.
  • Atkins fase 2.
  • Wandlijsten Karwei.
  • B1 schrijven voorbeeld.
  • RuPaul's Drag Race season 12.
  • Tabaksplant kopen belgie.
  • Verschil absoluut en relatief recht.
  • Scandinavische series Netflix 2020.
  • Sobibór plaats.
  • George g scott actor.
  • Hoe lang werkt enzalutamide gemiddeld.
  • Ronde wanddecoratie bamboe.
  • Inspiratie kerststukjes.
  • BOSS paints kopen.
  • Henkel Nieuwegein.
  • Bijwerkingen Xeloda op lange termijn.
  • Weer Zell am See.
  • Verrekijker Losser.
  • Tinker Bell 2.
  • RCN Val de Cantobre Zoover.
  • Pijlenboogkopen.
  • Early check in Center Parcs.
  • Zelfstandige studio Eindhoven.
  • INK PANTHERS tattoo convention.
  • Portugese laurier planten afstand.
  • Lotto registreren.
  • Ilex crenata 'Green Hedge giftig.
  • Geïllustreerd Boek.
  • Regenboog lelies kopen.
  • Desk research of deskresearch.
  • Kirintor rep.
  • Costa Smeralda corona.
  • Havo sectoren.
  • Koraal zoologie.
  • Actuele onderwerpen 2019.